Seram

Seram: Misteri Kehadiran Lembaga Tidak Berkaki

Air Hitam, Muar Johor Bharu – Belum reda kisah lembaga ‘wanita kebaya merah’ di Lebuh Raya Utara-Selatan, kini timbul pula kisah dua orang di sini yang terkejut melihat gambar mereka rupa-rupanya ada imej lain yang tidak disangka-sangka.

Nor Kharunisa Abd. Ghani, 24, mendakwa dalam sekeping gambar yang dirakam menggunakan telefon bimbit di sebuah restoran di sini baru-baru ini meresahkannya kerana ada imej ‘lelaki tidak berkaki’ di belakangnya.

Nor Kharunisa menunjukkan imej lelaki tidak berkaki ( bulatan ) berada di belakangnya yang muncul apabila gambar itu dirakam di sebuah restoran di Johor Bahru baru-baru ini

“Saya hanya menyedari imej ganjil yang kabur itu apabila memasukkan gambar itu ke komputer. Pada mulanya saya ingatkan itu adik angkat saya, tetapi sebenarnya dia ketika itu duduk di hadapan saya,”

Dakwanya, sejak kejadian itu perasaannya menjadi tidak tenang kerana terasa seperti diekori.

Lagi Imej Misteri Dirakamkan – Lembaga Bertudung

Sementara itu, seorang lagi yang mendakwa berjaya merakamkan gambar ganjil, Mazluini Jema’an, 36, berkata, dia terkejut apabila ada imej wanita bertelekung tanpa muka muncul di hadapan gambar seorang saudaranya

Imej lembaga bertudung dengan muka yang kabur (bulatan) ini didakwa tidak kelihatan sewaktu gambar ini dirakamkan.** ape pendapat sahabat2 semua..

Hasil carian Google :

Tags

Related Articles

Komen Korang ? :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 20

Register To Receive Sukatilah Newsletter

First name:
Email:


Your information is kept 100% private

Want to put this form on your website?
GrabThatLead Autoresponder
Holler Box
Close
Close