Cerita Artis

Gambar Pernikahan Nabil Raja Lawak dan Nazirah

Dengan dua kali lafaz sahaja akhirnya Ahmad Nabil Bin Ahmad, atau lebih dikenali sebagai Nabil Raja Lawak telah sah menjadi suami kepada Nazirah Binti Ayub, dalam majlis akad nikah yang diadakan di Masjid Sultan Mizan, Putrajaya pada hari jumaat yang lalu sekitar jam 5 petang, sambil dikelilingi kaum keluarga daripada kedua-dua belah pihak..

Pada majlis pernikahan tu, Nazira menerima RM300 sebagai duit mas kahwin dan RM15,000 sebagai wang hantaran berserta sebentuk cincin berlian bernilai RM3,000. dan 7 dulang hantaran yang terdiri daripada tepak sirih, sebuah Blackberry Playbook, kasut Stuart Weitzman, set wangian Laura Mercier, set alat solekan dan senaskah tafsir Al-Quran.

Manakala Nabil pula menerima sembilan dulang hantaran balas yang terdiri daripada sebentuk cincin, coklat Godiva, sepasang kasut Tods, sebuah PlayStation 3, sebuah iPad, senaskah Al-Quran, tepak sirih, buah-buahan dan kek fonding.

Sementara menunggu gambar persandingan Nabil yang diadakan di i-City, Shah Alam, Selangor… apa kata kita layan dulu gambar di majlis pernikahan Nabil dan Nazira kat bawah ni….

Hasil carian Google :

Tags

Related Articles

Komen Korang ? :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 61 =

Register To Receive Sukatilah Newsletter

First name:
Email:


Your information is kept 100% private

Want to put this form on your website?
GrabThatLead Autoresponder
Holler Box
Close
Close