Berita

Dua Budak Kena Rantai Di Dalam Tandas

 

kena dera
dua beradik dirantai di dalam tandas rumah mereka

Hmetro hari ini melaporkan mengenai dua anak yang di rantai oleh ayahnya di tandas yang kotor dan menjijikkan.Alasan yang di berikan si bapa adalah kerana budak-budak itu terlalu nakal.Inilah dunia zaman sekarang,sanggup membiarkan anak sendiri sebegitu sekali..

BUTTERWORTH: Hanya kerana dua anaknya dikatakan nakal dan tiada orang menjaga mereka, seorang bapa bertindak kejam apabila mengurung kedua-dua kanak-kanak itu di dalam tandas dalam keadaan kaki mereka dirantai di sebuah rumah di Taman Mawar, Raja Uda dekat sini, kelmarin.

Mujur penderitaan dua beradik, lelaki berusia dua tahun dan perempuan enam tahun, tidak lama apabila jeritan meminta tolong mereka disedari jiran sebelum kedua-duanya diselamatkan pada jam 8 malam selepas kira-kira lima jam dikurung.

Difahamkan, bapa mereka yang berusia 40-an, keluar

bapa dua beradik terbabit yang direman empat hari.x

bekerja pada jam 3 petang, namun sebelum meninggalkan rumah dia mengurung dua beradik itu di dalam tandas rumah mereka yang kotor serta busuk, malah kaki kanak-kanak itu turut diikat menggunakan rantai besi.

Disebabkan lapar, kesakitan serta tidak tahan dengan persekitaran yang kurang selesa selepas lima jam dikurung, dua beradik itu menjerit meminta tolong dan bernasib baik apabila jeritan mereka didengari jiran.

Related Articles

Komen Korang ? :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 47 =

Register To Receive Sukatilah Newsletter

First name:
Email:


Your information is kept 100% private

Want to put this form on your website?
GrabThatLead Autoresponder
Holler Box
Close
Close