Produk Review

Buat Website Kerajaan

Pertama kali mendapat tempahan untuk membuat laman web untuk kerajaan.Walaupun salama selama ini memang selalu membuat laman web,tetapi bukan mudah untuk membuat laman web kerajaan yang sememangnya agak susah bagi aku untuk membuatnya kerana selama ini aku hanya mengunakan perisian wordpress untuk membuat laman web,Tetapi sekarang untuk membuat laman web kerajaan aku kena buat mengunakan perisian joomla…hah…apa itu joomla.

Terpaksalah aku belajar semula,belajar mengunakan perisian joomla bukan mudah bagi aku.Mungkin mudah untuk orang yang dah biasa mengunakanya,tapi bagi aku ia benda baru aku kena belajar.Maka mulalah aku mencari-cari di kotak mencari pakcik google,lalu terjumpalah aku ebook buat website guna joomla nie.

Maka bermulalah siri aku belajar mengunakan ebook dari saudara khairil izwan nie.Mula-mula baca memang tak faham,hingga aku naik angin…fuh,siap menyumpah lagi.ebook sampah ke nie.Tapi aku tak putus asa,aku baca berulang-ulang kali,cuba memahami dan buat practikal.Dan bump…aku akhirnya faham ckit-ckit,ha..ha..ckit-ckit jea.Tapi aku baca dan baca lagi ebook Panduan lengkap pakar joomla,dan akhirnya berjaya juga aku menyiapkan laman web kerajaan pertama aku.tak percaya….bawah nie screen shoot site yang aku buat.

www.jpamsarawak.com.my

Terima kasih pada saudara khairil kerana memberi tunjuk ajar yang amat berguna kepada aku…dan kepada mereka-mereka yang memerlukan servis buat laman web atau blog.Jangan segan-segan nak email kat aku di emmnazady@gmail.com dan pada sapa-sapa yang nak belajar buat website sendiri mengunakan perisisan joomla aku sarankan kau orang beli ebook saudara khairil ini..

[big_button color=”blue” url=”http://www.pakarjoomla.com/hop.php?ref=emmnazady” desc=”Nak beli kilk sinie”] Panduan lengkap Pakar joomla. [/big_button]

Hasil carian Google :

Tags

Related Articles

Komen Korang ? :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 48

Check Also

Close

Register To Receive Sukatilah Newsletter

First name:
Email:


Your information is kept 100% private

Want to put this form on your website?
GrabThatLead Autoresponder
Holler Box
Close
Close