Cerita ArtisGosip

Bakal Tunang Cikgu Zakiah Lelaki Masalah

Bakal tunang Izreen Azminda (cikgu zakiah @meli) dikatakan lelaki yang bermasalah.Ada yang berkata bakal tunang izreen nie iaitu Mohammad Riza Baharuddin (Riza) kaki perempuan dan pernah menggugurkan bayi hasil hubungan terlarang dengan bekas isteri yang juga seorang pelakon Badrul Muhayat iaitu Julia Daud.

Selepas meninggalkan kekasihnya yang sedang mengandung,tinggal pula bersama Rafeda yang juga mendakwa kekasih dan tunang kepada riza.Buktinya,si rafeda mendakwa memiliki koleksi gambar dan video semasa bercuti di luar negara.Rafeda turut di’dakwa pernah mengandung anak luar nikah bersama Riza dan lelaki ini mengambil keputusan untuk gugurkan kandungan Rafeda kerana ketika itu Riza masih bergelar suami kepada Julia Daud.

Dan akhirnya,si rafeda ini pula mendakwa yang Izreen Azminda (Cikgu zakiah@meli) ini merampas kebahgian mereka berdua.Kami harap yang Izreen kena ambik gosip ini untuk mengelakkan menjadi mangsa yang keberapa pula?

Teruskan karier anda yang masih muda.Jangan biarkan anda di jadikan perkakas untuk memuaskan nafsu lelaki yang tak kenal dosa pahala ini.

izreen azmida

Hasil carian Google :

Tags

Related Articles

Komen Korang ? :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 24

Close
Close